بررسی تسریع در تامین سرمایه مورد نیاز قطعه سازان و خودروسازان


کد خبر : ۱۱۱ | تاریخ انتشار : ۳۱-۰۲-۱۳۹۸ - ۱۵:۵۱ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

تسریع در تامین سرمایه مورد نیاز صنعت قطعه سازی و خودروسازی با محوریت رفع تعهدات ارزی و تسهیل تزریق نقدینگی به این صنعت با حضور معاون امور صنایع وزارت صنعت ، معدن وتجارت مورد بررسی قرار گرفت.

به نقل از پرشین خودرو، در این نشست که نمایندگانی از انجمن ها و تشکل های صنعت قطعه سازی و خودروسازی و همچنین تعدادی از قطعه سازان مطرح کشورمان حضور داشتند، دغدغه های اصلی این صنعت همچون افزایش ظرفیت تولید، رفع مشکل تامین مواد اولیه مورد نیاز قطعه سازان، تسریع در تزریق قطعات مورد نیاز به خودرو سازان و توسعه ساخت داخل قطعات خودرو به بحث گذاشته شد و تصمیماتی در راستای تسریع در تخصیص ارز مورد نیاز قطعه سازان از سوی بانک مرکزی و تامین مواد اولیه مورد نیاز این صنعت اتخاذ شد.

 

فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزارت صنعت ، معدن و تجارت در این نشست با اشاره به سیاست های وزارت صنعت ، معدن و تجارت برای برون رفت از شرایط کنونی و تسهیل ورود مواد اولیه مورد نیاز صنایع به کشور خاطر نشان کرد: وضعیت اقتصادی کشور ایجاب می‌کند که با همدلی و هم افزایی سعی در رفع مشکلات پیش رو داشته و کمتر به مسایل حاشیه ای توجه کنیم.

 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت صیانت از زنجیره تولید در صنعت خودرو را در گرو همکاری قطعه سازان و خودرو سازان توصیف‌ کرد و افزود: توجه به داخلی سازی صنعت قطعه سازی از جمله نکات کلیدی است که در عبور ایران از شرایط تحریمی بسیار راهگشا است.

 

مقیمی با اشاره به فراخوان وزارت صنعت، معدن وتجارت برای تعمیق داخلی‌سازی قطعات خودرو خاطر نشان کرد: پروژ‌ه‌های متعددی برای تعمیق داخلی سازی قطعات خودرو در دستور کار وزارت صنعت ، معدن و تجارت قرار گرفته است و طی چند ماه پایانی سال ۹۷ و ابتدای سال ۹۸ نیز با تعمیق داخلی‌سازی قطعات حدود۸۰ میلیون دلار کاهش ارزبری واردات قطعات را شاهد بوده‌ایم.

 

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت به ایجاد نمایشگاه‌های دائمی در ساپکو و سازه گستر سایر استان ها اشاره و خاطر نشان کرد: از همه افرادی که توانایی ساخت داخل قطعات در همه صنایع، از صنایع غذایی گرفته تا صنایع دارویی، لوازم خانگی و … را دارند دعوت کرده‌ و آماده هستیم تا همه حمایت‌های دولتی را روی این موضوع متمرکز کنیم.

 

مقیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیگیری رفع تعهدات ارزی قطعه سازان خاطر نشان کرد: در جلسات مستمر با بانک مرکزی موضوع تخصیص ارز مورد نیاز صنایع پیگیری می شود.

 

وی در خصوص تخصیص ۸۴۴ میلیون دلار تسهیلات ارزی که از سال ۹۷ باقی مانده است نیز توضیح داد: مذاکرات متعددی با بانک مرکزی صورت گرفته و توافقات خوبی نیز انجام شده است.

 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان خواستار تسریع در اختصاص تسهیلات مورد نیاز قطعه سازان شد و گفت: با تزریق نقدینگی به این صنعت علاوه برتکمیل بخش عمده ای از خودروهای ناقص، خودروهای بیشتری تجاری و وارد بازار خواهد شد.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار

امضای تفاهم نامه پنج جانبه تست و آزمون خودروهای برقی
قطعه سازان در دو راهی تامین یا عدم تامین خودروساز
قیمت بالای مواد اولیه یکی از معضلات صنعت خودروسازی ایران
شارژر تنها قطعه قابل داخلی سازی خودروهای برقی در ایران
اهمیت لجستیک و حمل و نقل در صنعت خودرو و زنجیره تامین
قیمت جدید هشت محصول ایران خودرو از سوی شورای رقابت اعلام شد
لزوم کنار گذاشتن شورای رقابت و سامانه یکپارچه عرضه خودرو
عدم تحقق وعده های مسئولین درباره خودروی وارداتی ۵ هزار دلاری
تبعات سوییچ کردن از تولید خودروهای بنزینی به برقی چیست؟
قیمت گذاری خودرو باید بر عهده وزارت صمت باشد
عقب ماندگی ۲۳ درصدی خودروسازان از برنامه تولید ۱۴۰۲
احتمال بازگشت خودروهای ناقص در ایران خودرو و سایپا
قیمت گذاری دستوری عامل اصلی تعطیلی و کاهش ظرفیت قطعه سازان
دومین کارگاه قانون سامانه جامع مودیان مالیاتی در انجمن قطعه سازان تهران برگزار شد
سیاست دولت در سایه، تضعیف و نابودی صنعت خودروسازیست نه ارتقا آن
توافق برای تامین ورق گالوانیزه برای اعضای تعاونی تامین نیاز قطعه سازان
دومین کارگاه قانون سامانه مودیان مالیاتی و پرسش و پاسخ در این حوزه در انجمن قطعه سازان تهران
لزوم واگذاری ایران خودرو و سایپا به بخش خصوصی
خودروی غیر استاندارد یا ضعف فرهنگ و قوانین رانندگی؟
چرا خودروساز سورس های موازی برای تامین قطعه ایجاد می کند؟
احتمال کاهش شدید تیراژ تولید خودرو در نیمه دوم سال
تاثیر واردات خودروهای کارکرده روی صنعت قطعه سازی