در ایرانخودرو نوین پنج برنامه را دنبال میکنیم. تولید خودروهای با کیفیت و کنار گذاشتن محصولات قدیمی و بیکیفیت نخستین برنامه ما در ایرانخودرو است.
به گزارش خبرقطعه؛ مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو با بیان اینکه ما در گذشته کار بد را نادرست هم انجام میدادیم گفت : خودرو ۴۰۵که کمترین کیفیت را داشت و بیشترین زیان را داشت را بیشترین میزان تولید میکردیم که اقدام بسیار اشتباهی بود.
وی افزود : امسال حدود ۶۰درصد افزایش تولید نسبت به سال ۱۴۰۰خواهیم داشت و از ۴۵۰هزار دستگاه به ۷۵۰هزار دستگاه خودرو خواهیم رسید.
خطیبی با اشاره به اینکه نسبت به اسفند ماه سال گذشته ۴۰درصد ارتقای کیفیت داشتهایم و میزان مراجعه به نمایندگیها کاهش پیدا کرده است گفت : عملکرد خودروسازان در گذشته و به لحاظ کیفیت قابل دفاع نیست.
وی افزود : توسعه محصول مورد دیگری است که به دنبال آن هستیم و هر ماه یک محصول رونمایی خواهیم کرد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو گفت : محصول ریرا در کلاس جهانی تولید شده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است همچنین در پروژه تی اف ۲۱ محصولی در بازه قیمت ۱۸۰ تا ۳۲۰ میلیون خواهد بود و برای اولین بار این محصول طی ۱۸ماه طراحی و ساخته خواهد شد.
خطیبی گفت : ۵هزار دستگاه دنا پلاس اتومات را به ونزوئلا صادر کردیم و با روسیه هم قرار است همکاری داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد : دو قرارداد با دو قطعه ساز بزرگ کشور برای تولید قطعات ارزان و کاهش قیمت تمام شده منعقد کردیم.
خطیبی در پایان گفت : از ابتدای سال ۱۴۲هزار دستگاه خودرو تولید و ۱۳۲هزار دستگاه خودرو فاکتور و عرضه شده است.