- خبر قطعه - https://khabarghate.ir -

ورود وزارت دفاع به قطعه‌سازی خودرو/ آمادگی جهت همکاری با خودروسازان

خبر قطعه – وی با اشاره به عدم شناخت صنایع خودروسازی از ظرفیت‌های وزارت دفاع در این حوزه افزود: در زمان حاضر وزارت دفاع در زمینه قطعه‌سازی خودرو از جمله ECU، سیستم ترمز و قطعات الکترونیکی فعال است و همکاری‌هایی هم دارد اما سطح این همکاری‌ها کم است، گاهی اوقات برخی صنایع شناخت کافی از توانمندی‌های وزارت دفاع ندارند و ترجیح می‌دهند از خارج کشور خرید کنند.

وزیر دفاع تصریح کرد: ما در راستای افزایش این شناخت، در دهه فجر سال گذشته نمایشگاهی در هیأت دولت برگزار کردیم تا وزرا با ظرفیت‌های صنعت دفاعی آشنا شوند و از این توانمندی‌ها در بخش‌های مختلف از جمله خودروسازی بهره‌مند شوند و ظریف‌ها به بخش خصوصی نیز سرریز شود اما وضعیت همکاری فعلی با بخش خصوصی رضایت‌بخش نیست.

نصیرزاده تأکید کرد: ما می‌توانیم بسیار بهتر عمل کنیم و امیدواریم اقدامات نظارتی مجلس باعث شود هم وزارت دفاع و هم بخش خصوصی در این مسیر فعال‌تر شوند.

وی در گفت‌وگو با خانه ملت همچنین به توانمندی وزارت دفاع در ساخت انواع باتری اشاره کرد و گفت: وقتی توان داخلی برای تولید وجود دارد، واردات این محصولات و خروج ارز از کشور منطقی نیست. لازم است سازوکار لازم در سایر نهادها و وزارتخانه‌ها فراهم شود تا همکاری با وزارت دفاع افزایش یابد.

امیر سرتیپ نصیرزاده در پایان تصریح کرد: وزارت دفاع برای همکاری با بخش خصوصی در راستای تسهیل در حوزه خودروسازی به‌طور صددرصد آمادگی کامل دارد.