- خبر قطعه - https://khabarghate.ir -

توسعه حوزه‌های پلاک مناطق آزاد، خنجری از پشت به تولید ملی

خبر قطعه – وی افزود: سیاستی که با سوءاستفاده از فلسفه اولیه ایجاد مناطق آزاد، در عمل می‌تواند به مسیری خزنده برای تعمیم تدریجی شرایط مناطق آزاد به سراسر کشور و تضعیف بنیان‌های تولید ملی تبدیل شود.

علینژاد افزود: جریان‌های پیچیده‌ای که به بهانه افزایش دسترسی مردم به خودروهای خارجی با کیفیت، در حال پیشبرد سیاست‌هایی هدفمند هستند که نتیجه نهایی آن، افزایش خروج ارز، کاهش سرمایه‌گذاری در زنجیره تأمین داخلی، تهدید اشتغال صدها هزار نفر و تضعیف توان صنعتی کشور خواهد بود و در مثبت‌ترین پیش‌فرض، اتخاذ این سیاست بیش از آنکه یک راه‌حل باشد، نشانه‌ای از سردرگمی سیاست‌گذار در انتخاب یک مسیر ملی و پایدار برای صنعت خودرو ملی است.

عضو هیات‌مدیره انجمن قطعه‌سازان استان تهران با تأکید بر حق مردم برای بهره‌مندی از محصولات باکیفیت، ایمن و رقابتی، تصریح کرد: بدیهی است که مردم حق دارند از محصولات باکیفیت، ایمن و رقابتی بهره‌مند شوند و صنعت خودرو نیز موظف است مسیر ارتقای کیفیت، بهره‌وری و رقابت‌پذیری را با جدیت دنبال کند. اما تجربه کشورهای توسعه‌یافته نشان می‌دهد که توسعه صنعتی از مسیر تقویت تولید، انتقال فناوری، رقابت سالم و حمایت هوشمندانه از صنایع داخلی حاصل می‌شود، نه از طریق تبدیل تدریجی کشور به بازار مصرف محصولات خارجی.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری، کشور نیازمند سیاست‌های توسعه‌گرا، حمایت هوشمندانه از تولید و تقویت زنجیره ارزش صنعت خودرو است، چرا که تضعیف این صنعت، صرفاً تضعیف چند شرکت خودروساز نیست، بلکه نابودی یکی از بزرگ‌ترین زیست‌بوم‌های صنعتی، فناوری و اشتغال کشور است.