حفظ اشتغال ۱۲ هزار نیروی انسانی توسط کروز قابل تقدیر است


کد خبر : ۳۳۲ | تاریخ انتشار : ۱۰-۰۴-۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶ - ۰۱-۰۷-۲۰۱۹ - ۱۷:۴۶ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

شرکت بهمن موتور و کروز دو مجموعه تولیدی در صنعت خودرو که از دیر باز در این صنعت به فعالیت می پردازند از این توان و ظرفیت برخوردارند که با به کارگیری از ۴ هزار نیروی انسانی در مجموعه بهمن و شرکت کروز نیز به عنوان بزرگترین شرکت تولید کننده قطعات خودرو کشور که در بخش خصوصی فعالیت می کند با حفظ اشتغال ۱۲ هزار نیرو انسانی در مجموعه خود سهم به سزایی از تولید در این صنعت را در موقعیتهای مختلف به خود اختصاص داده اند.

گفتنی است گروه بهمن از سال ۱۳۹۵ با رویکردی جدید و ماموریتی متفاوت از گذشته ، به بخش خصوصی واگذار گردید و توانست ماموریت اصلی خود را ، که پوشش نیازهای بازار حمل و نقل با رویکرد تولید وسائل نقلیه از دوچرخ تا ۱۸ چرخ  است در صنعت خودرو به ویژه در بخش خودروهای کار و تجاری ایفا نماید.

محمد مسیح حبیبی معاون امور صنایع استان تهران در بازدید از شرکت های بهمن موتور و کروز ضمن تقدیر از فعالیت این مجموعه ها در شرایط فعلی اقتصادی تلاش شرکت ها را دلسوزانه دانست و گفت: در شرایط کنونی واحدهای صنعتی از توان بالایی برخوردارند که تا حالا توانسته اند چرخ تولید صنعت خود را بگردانند. به طوری که در این شرایط گروه بهمن با وجود این که یک واحد تولیدی خصوصی به شمار می آید توانسته شرایط اشتغال  ۴۰۰۰ نیروی انسانی در موقعیت فعلی را حفظ کند.

وی همچنین در ادامه صحبتهای خود واحد های تولیدی را به مثابه جبهه و سنگری توصیف کرد که باید از سوی دولت مورد حمایت قرار گیرد.

حبیبی همچنین افزود: فعالیت دو مجموعه تولیدی کروز و بهمن بسیار جای تقدیر دارد که توانسته اند در شرایط فعلی اقتصادی کشور، به حفظ اشتغال بپردازند پس ضروری است که دولت از این مجموعه حمایت کند چرا که در حال حاضر در موقعیت جنگ اقتصادی بسر می بریم از این رو سربازان جبهه تولید باید مورد حمایت قرار گیرند تا سنگر توسعه را حفظ کنند.

وی با ابراز امیدواری از اینکه از شرایط تحریم ها عبور خواهیم کرد بیان کرد:  جا دارد بگوییم شرکتهایی که در شرایط تحریم به بخش صنعت کمک کردند در آینده رو سفید خواهند بود و از نتیجه حمایتهای خود بهره خواهند برد .

دیدگاه شما

آخرین اخبار

حمید رضا شمسایی مدیرعامل مهرساز گستر پارس در میان صنعتگران نمونه استان تهران
مطالبات ۱۷۰ همتی قطعه‌سازان؛ زنگ خطر برای صنعت خودرو
صنعت خودرو؛ از توسعه و داخلی‌سازی تا دخالت دولت
گروه پژوهش صنعت مدرن به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران برگزیده شد
انتخاب شرکت فنرلول ایران به‌عنوان واحد نمونه استان سمنان
انتخاب شرکت سیف صنعت به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران
پول بیشتری به صنعت رسید، اما نقدینگی هنوز گره‌گشا نیست
قطعه‌سازان زیر فشار تورم؛ وصول مطالبات و قراردادهای بروز نشده 
سه محور اصلی مشکلات قطعه‌سازان؛ از تخصیص ارز تا مطالبات خودروسازان
تأخیر در پرداخت ۲۰ همت، هزینه احیای زنجیره تأمین سایپا را چند برابر کرد
تکرار استراتژی پوپولیستی؛ این‌بار به نام بنزین!
تولیدکننده را به جای حمایت، با قوانین دست‌وپاگیر و قیمت‌گذاری دستوری تنبیه می‌کنند
کیفیت جهانی با سیاست‌گذاری غیرجهانی محقق نمی‌شود !
شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست
شفافیت با انتشار قراردادها به دست می‌آید یا با رقابت؟؛ جدال تازه بر سر صنعت قطعه‌سازی ایران
تحلیل هفته | تاخیری که از ثبت سفارش آغاز می‌شود/ قطعه‌سازان؛ نخستین حلقه آسیب‌پذیر
فتوکامنت | آیا تسهیلات، درمان صنعت قطعه‌سازی است؟
اینفوگرافیک | ترخیص به‌موقع از گمرک؛ حلقه تکمیل زنجیره تولید
تولید خودرو پس از جنگ حفظ شد؛ اما زنجیره تأمین در آستانه اتمام منابع قرار دارد
واقعیت یا تصور غلط | آیا ترخیص کالا از گمرک فقط یک فرآیند اداری است؟
کیفیت خودرو با شعار و مقصرسازی اصلاح نمی‌شود؛ ریشه‌ها را باید بیان و درمان کرد
کیفیت خودرو؛ مسئله‌ای فراتر از محصول/ چرا باید از «مدیریت کیفیت» سخن بگوییم؟