هشدار به سیاست‌گذاران؛ مسائل قطعه‌سازان باید در صدر اولویت‌های حاکمیت قرار گیرد، بحران توقف خطوط تولید و به خطر افتادن اقتصاد ملی نزدیک است !!!


کد خبر : ۶۹۰۴ | تاریخ انتشار : ۰۷-۰۶-۱۴۰۵ - ۷:۲۱ - ۲۹-۰۸-۲۰۲۶ - ۷:۲۱ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

علی‌نژاد، عضو هیئت‌مدیره انجمن قطعه‌سازان، با هشدار نسبت به تشدید مشکلات زنجیره تأمین خودرو گفت: شرایط امروز صنعت قطعه‌سازی به نقطه‌ای رسیده است که دیگر نمی‌توان مطالبات و مشکلات این صنعت را صرفاً یک مسئله صنفی یا اختلاف مالی میان قطعه‌ساز و خودروساز تلقی کرد؛ مسائل قطعه‌سازان باید در صدر موضوعات اقتصادی و صنعتی حاکمیت و مجلس قرار گیرد.

وی افزود: انباشت مطالبات، طولانی‌شدن دوره وصول، افزایش شدید هزینه مواد اولیه، محدودیت‌های ارزی، دشواری تأمین سرمایه در گردش و سایر ناترازی‌های اقتصادی، فشار سنگینی بر بنگاه‌های قطعه‌سازی وارد کرده است. ادامه این روند، آثار خود را صرفاً در صورت‌های مالی قطعه‌سازان نشان نخواهد داد، بلکه مستقیماً به خطوط تولید خودروسازان، تیراژ و کیفیت تولید و در نهایت امنیت شغلی و اقتصادی کشور منتقل خواهد شد.

خبر قطعه – علی‌نژاد تأکید کرد: امروز مسئله قطعه‌سازی باید در سطح دولت، مجلس، وزارت صمت، بانک مرکزی و سایر نهادهای تصمیم‌گیر اقتصادی به‌صورت جدی و هماهنگ پیگیری شود. تضعیف زنجیره تأمین، به معنای تضعیف خودروساز است و بدون قطعه‌ساز توانمند، حفظ پایدار تولید و ارتقای کیفیت خودرو امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی در پایان گفت: اصلاح سازوکار اقتصادی و مالی رابطه خودروساز و قطعه‌ساز، افزایش سقف اعتباری بانک‌ها تا دو برابر فروش بنگاه‌ها، تزریق هدفمند نقدینگی به زنجیره تأمین، تقسیط بدهی‌های تأمین اجتماعی و مالیاتی و تسهیل در تخصیص و تأمین ارز مورد نیاز مواد اولیه، از جمله اقدامات فوری و پایه‌ای برای جلوگیری از تشدید بحران در صنعت قطعه‌سازی و توقف خطوط تولید است.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

هشدار به سیاست‌گذاران؛ مسائل قطعه‌سازان باید در صدر اولویت‌های حاکمیت قرار گیرد، بحران توقف خطوط تولید و به خطر افتادن اقتصاد ملی نزدیک است !!!
اینفوگرافیک / بحران نقدینگی در زنجیره خودرو؛ چرا پرداخت مطالبات قطعه‌سازان حیاتی است؟
جریان پول در صنعت خودرو مختل شده؛ قطعه‌سازان از خطر تشدید زیان و ورشکستگی می‌گویند
حمید رضا شمسایی مدیرعامل مهرساز گستر پارس در میان صنعتگران نمونه استان تهران
مطالبات ۱۷۰ همتی قطعه‌سازان؛ زنگ خطر برای صنعت خودرو
صنعت خودرو؛ از توسعه و داخلی‌سازی تا دخالت دولت
گروه پژوهش صنعت مدرن به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران برگزیده شد
انتخاب شرکت فنرلول ایران به‌عنوان واحد نمونه استان سمنان
انتخاب شرکت سیف صنعت به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران
پول بیشتری به صنعت رسید، اما نقدینگی هنوز گره‌گشا نیست
قطعه‌سازان زیر فشار تورم؛ وصول مطالبات و قراردادهای بروز نشده 
سه محور اصلی مشکلات قطعه‌سازان؛ از تخصیص ارز تا مطالبات خودروسازان
تأخیر در پرداخت ۲۰ همت، هزینه احیای زنجیره تأمین سایپا را چند برابر کرد
تکرار استراتژی پوپولیستی؛ این‌بار به نام بنزین!
تولیدکننده را به جای حمایت، با قوانین دست‌وپاگیر و قیمت‌گذاری دستوری تنبیه می‌کنند
کیفیت جهانی با سیاست‌گذاری غیرجهانی محقق نمی‌شود !
شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست
شفافیت با انتشار قراردادها به دست می‌آید یا با رقابت؟؛ جدال تازه بر سر صنعت قطعه‌سازی ایران
تحلیل هفته | تاخیری که از ثبت سفارش آغاز می‌شود/ قطعه‌سازان؛ نخستین حلقه آسیب‌پذیر
فتوکامنت | آیا تسهیلات، درمان صنعت قطعه‌سازی است؟
اینفوگرافیک | ترخیص به‌موقع از گمرک؛ حلقه تکمیل زنجیره تولید
تولید خودرو پس از جنگ حفظ شد؛ اما زنجیره تأمین در آستانه اتمام منابع قرار دارد