سازه‌ گستر سایپا از انجمن سازندگان و مجموعه‌های قطعات خودرو خارج شد


کد خبر : ۴۰۰ | تاریخ انتشار : ۲۲-۰۴-۱۳۹۸ - ۱۸:۱۷ - ۱۳-۰۷-۲۰۱۹ - ۱۸:۱۷ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

شرکت سازه‌گستر سایپا درخصوص اظهارات دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو مبنی بر وجود ۱۱۰ هزار خودرو ناقص در پارکینگ‌های گروه سایپا بیانیه‌ای صادر کرده و باتوجه به اصرار قابل تأمل آن انجمن بر اعلام آمار نادرست از تعداد محصولات دارای کسری قطعه در سایپا، این شرکت به‌عنوان متولی زنجیره تأمین محصولات گروه خودروسازی سایپا، تصمیم گرفته عضویت و همکاری‌های خود با انجمن مذکور را به حال تعلیق درآورد.

خبر قطعه – در متن بیانیه شرکت سازه گستر آمده است بخاطر خروج از انجمن سازندگان و مجموعه‌های قطعات خودرو آمده است که :

در چند روز گذشته، انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو کشور، در اظهاراتی ناصحیح اعلام کرد ۱۹۰ هزار دستگاه خودرو دارای کسری در پارکینگ‌های خودروسازان وجود دارد که از این تعداد، ۱۱۰ هزار دستگاه آن متعلق به محصولات تولیدی گروه خودروسازی سایپا است.

این در حالی است که گروه سایپا بارها از طریق مبادی رسمی نظیر صداوسیما و پایگاه‌های خبری و مطبوعاتی کشور اعلام کرده ۸۰ هزار خودرو در کف پارکینگ‌های این شرکت به‌دلیل کسری برخی قطعات پیشرفته باقی مانده و با تدابیر اتخاذ شده درخصوص تأمین این قطعات، مراحل تکمیل و عرضه این خودروها به سرعت در حال طی شدن است.

اما باتوجه به اصرار قابل تأمل انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو بر اعلام اعداد و ارقام نادرست از تعداد محصولات دارای کسری قطعه در سایپا، به اطلاع مخاطبان ارجمند می‌رساند شرکت سازه‌ گستر سایپا به‌عنوان متولی زنجیره تأمین محصولات گروه خودروسازی سایپا، تصمیم گرفته عضویت و همکاری‌های خود با انجمن مذکور را به حال تعلیق درآورد.

در پایان، تأکید و یادآوری این موضوع ضروری است که گروه خودروسازی سایپا با وجود مشکلات بسیار زیاد در زمینه تأمین قطعات مورد نیاز و مشکلات و موانع فراروی تولید، همچنان با اعتقاد راسخ به راهبرد «رونق تولید»، به اجرای برنامه تکمیل و تجاری‌سازی خودروهای دارای کسری قطعات خود و تحویل به مشتریان ادامه خواهد داد و براساس سیاست‌های اعلامی این گروه، از ماه آینده به‌طور میانگین ۱۲ هزار خودرو در هفته تکمیل و به بازار عرضه خواهد کرد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

حمید رضا شمسایی مدیرعامل مهرساز گستر پارس در میان صنعتگران نمونه استان تهران
مطالبات ۱۷۰ همتی قطعه‌سازان؛ زنگ خطر برای صنعت خودرو
صنعت خودرو؛ از توسعه و داخلی‌سازی تا دخالت دولت
گروه پژوهش صنعت مدرن به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران برگزیده شد
انتخاب شرکت فنرلول ایران به‌عنوان واحد نمونه استان سمنان
انتخاب شرکت سیف صنعت به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران
پول بیشتری به صنعت رسید، اما نقدینگی هنوز گره‌گشا نیست
قطعه‌سازان زیر فشار تورم؛ وصول مطالبات و قراردادهای بروز نشده 
سه محور اصلی مشکلات قطعه‌سازان؛ از تخصیص ارز تا مطالبات خودروسازان
تأخیر در پرداخت ۲۰ همت، هزینه احیای زنجیره تأمین سایپا را چند برابر کرد
تکرار استراتژی پوپولیستی؛ این‌بار به نام بنزین!
تولیدکننده را به جای حمایت، با قوانین دست‌وپاگیر و قیمت‌گذاری دستوری تنبیه می‌کنند
کیفیت جهانی با سیاست‌گذاری غیرجهانی محقق نمی‌شود !
شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست
شفافیت با انتشار قراردادها به دست می‌آید یا با رقابت؟؛ جدال تازه بر سر صنعت قطعه‌سازی ایران
تحلیل هفته | تاخیری که از ثبت سفارش آغاز می‌شود/ قطعه‌سازان؛ نخستین حلقه آسیب‌پذیر
فتوکامنت | آیا تسهیلات، درمان صنعت قطعه‌سازی است؟
اینفوگرافیک | ترخیص به‌موقع از گمرک؛ حلقه تکمیل زنجیره تولید
تولید خودرو پس از جنگ حفظ شد؛ اما زنجیره تأمین در آستانه اتمام منابع قرار دارد
واقعیت یا تصور غلط | آیا ترخیص کالا از گمرک فقط یک فرآیند اداری است؟
کیفیت خودرو با شعار و مقصرسازی اصلاح نمی‌شود؛ ریشه‌ها را باید بیان و درمان کرد
کیفیت خودرو؛ مسئله‌ای فراتر از محصول/ چرا باید از «مدیریت کیفیت» سخن بگوییم؟