شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست


کد خبر : ۶۸۴۱ | تاریخ انتشار : ۱۷-۰۵-۱۴۰۵ - ۸:۵۹ - ۰۸-۰۸-۲۰۲۶ - ۸:۵۹ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

رئیس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور در واکنش به اظهارات اخیر یکی از نمایندگان مجلس درباره صنعت قطعه‌سازی، گفت: برخلاف برخی ادعاها، صنعت قطعه‌سازی کشور از سازوکارهای متعدد نظارتی و رقابتی برخوردار است و امکان شکل‌گیری یا تداوم قیمت‌های غیرمتعارف در آن بسیار محدود است.

محمدرضا نجفی‌منش با اشاره به فعالیت حدود یک‌هزار و ۲۰۰ قطعه‌ساز در کشور اظهار کرد: تولیدکنندگان این صنعت به واسطه حضور مداوم در مناقصات، خرید مواد اولیه و آشنایی با فرآیندهای تولید، از محدوده قیمت‌های متعارف یکدیگر اطلاع دارند؛ از همین رو اگر شرکتی قیمت‌هایی غیرواقعی یا خارج از عرف ارائه کند، پیش از هر نهاد دیگری از سوی رقبای خود شناسایی خواهد شد.

خبر قطعه – وی با اشاره به انتقادهای مطرح‌شده درباره روابط میان شرکت کروز و ایران‌خودرو افزود: این موضوع پیش‌تر در دیوان عدالت اداری بررسی شده و رأی صادره در فروردین‌ماه ۱۴۰۴، تکلیف آن را روشن کرده است. بر اساس این رأی، ادعای مالکیت سهام ایران‌خودرو توسط شرکت کروز و همچنین ادعای ایجاد انحصار، وارد شناخته نشده و اطلاعات مالی ایران‌خودرو نیز از طریق سامانه کدال در دسترس عموم قرار دارد.

نجفی‌منش در ادامه با تشریح فرآیندهای نظارتی بر صنعت خودرو گفت: قراردادهای میان خودروسازان و قطعه‌سازان تنها در اختیار طرفین نیست، بلکه شورای رقابت، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، حسابرسان مستقل، سازمان امور مالیاتی، سازمان بازرسی و دیگر مراجع قانونی امکان بررسی اسناد و صورت‌های مالی را دارند و در صورت نیاز نیز استعلام‌های لازم از بانک مرکزی و سایر دستگاه‌ها اخذ می‌شود.

رئیس انجمن صنایع همگن تأکید کرد که شفافیت صرفاً به معنای انتشار عمومی قراردادها نیست و در همه دنیا نیز جزئیات قراردادهای تجاری منتشر نمی‌شود. به گفته وی، آنچه شفافیت را تضمین می‌کند، مجموعه‌ای از نظارت‌های قانونی، رقابت میان تأمین‌کنندگان، حسابرسی‌های مستمر و امکان اعتراض و شکایت رقباست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر درباره مورد مشخصی از تخلف یا افزایش غیرواقعی قیمت‌ها مستنداتی وجود دارد، باید از طریق مراجع قانونی پیگیری شود؛ اما تعمیم اتهام به کل صنعت قطعه‌سازی بدون ارائه سند، با واقعیت‌های این صنعت همخوانی ندارد و به اعتماد فعالان تولید آسیب می‌زند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست
شفافیت با انتشار قراردادها به دست می‌آید یا با رقابت؟؛ جدال تازه بر سر صنعت قطعه‌سازی ایران
تحلیل هفته | تاخیری که از ثبت سفارش آغاز می‌شود/ قطعه‌سازان؛ نخستین حلقه آسیب‌پذیر
فتوکامنت | آیا تسهیلات، درمان صنعت قطعه‌سازی است؟
اینفوگرافیک | ترخیص به‌موقع از گمرک؛ حلقه تکمیل زنجیره تولید
تولید خودرو پس از جنگ حفظ شد؛ اما زنجیره تأمین در آستانه اتمام منابع قرار دارد
واقعیت یا تصور غلط | آیا ترخیص کالا از گمرک فقط یک فرآیند اداری است؟
کیفیت خودرو با شعار و مقصرسازی اصلاح نمی‌شود؛ ریشه‌ها را باید بیان و درمان کرد
کیفیت خودرو؛ مسئله‌ای فراتر از محصول/ چرا باید از «مدیریت کیفیت» سخن بگوییم؟
قیمت مواد اولیه چند برابر شده، اما بازار توان خرید ندارد/ تسهیل تخصیص ارز؛ مطالبه تولیدکنندگان برای حفظ اشتغال
اینفوگرافیک | تخصیص ارز؛ گره مهم در زنجیره تأمین
فتوکامنت | ایران‌خودرو با پرداخت منظم مطالبات، رضایت قطعه‌سازان را جلب کرده است
احیای صنعت خودرو در گرو ثبات سیاسی و تزریق نقدینگی
کیفیت قطعه با تولید سنتی ارتقا نمی‌یابد؛ زنجیره خودرو نیازمند فناوری‌های نوین است
در منطق خودرو سازی ایران ، زنجیره تامین ته خط اولویت مالی قرار دارد!
تولید قطعه زیر سایه خاموشی و بحران ارز؛ هشدار درباره توقف زنجیره تامین خودرو
تصویر منفی از خودروهای داخلی بیش از آنکه فنی باشد، حاصل تبلیغات و ضعف خدمات پس از فروش است
هشدار درباره آینده صنعت خودرو؛ «تغییر مداوم قوانین، تولید را به حاشیه و سرمایه را به سمت واردات برده است»
نخستین جلسه کمیته کیفیت و استانداردسازی برگزار شد؛ مهندس علی‌نژاد سکاندار کمیته شد
فناوری نانو در خدمت قطعه‌سازان؛ راهکاری برای کاهش هزینه تولید و ارتقای کیفیت محصولات
برگزاری نخستین جلسه کمیته ارز و گمرک در دوره جدید؛ مهندس جلالی رئیس کمیته شد
درخواست بازنگری فوری قیمت قطعات در پی افزایش هزینه‌های تولید