علاج بحران‌های اقتصاد ایران تقویت بخش خصوصی است


کد خبر : ۲۱۲۶ | تاریخ انتشار : ۱۵-۱۲-۱۴۰۱ - ۱۶:۰۸ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

اقتصاد ایران برای برون رفت از بحران‌های متعدد خود نیازمند اعتماد به بخش خصوصی است. دولت احساس می‌کند رقیب بخش خصوصی است. مسیر تقویت بخش خصوصی نیز رشد اتاق‌های بازرگانی از نظر کمی و کیفی است. بهروز حبیبی این اظهارات را در نشست خبری «پیدا و پنهان بخش خصوصی در اتاق بازرگانی» بیان کرده و معتقد است: علاج بحران‌های اقتصاد ایران تقویت بخش خصوصی است.

به گزارش خبرقطعه، در میان نامزدهای این انتخابات، نام بهروز حبیبی نائب رئیس هیات مدیره کروز نیز به چشم می‌خورد. حبیبی را می‌توان بزرگترین قطعه ساز حاضر در این انتخابات دانست. البته اهمیت نامزدی وی در تصدی وی بر یک شرکت بزرگ خصوصی یعنی کروز است. شرکتی که توانست با رعایت اصول حرفه‌ای رشد کند و تبدیل به بزرگترین قطعه ساز خودرویی کشور شود.
نایب رئیس هیات مدیره کروز، امیدوار است با افزایش تاثیرگذاری اتاق، نیروهای جوان به اهمیت این نهاد پی ببرند و با عضویت و فعالیت بیشتر در اتاق قدرت این مجموعه را افزایش دهند. حبیبی با اشاره به قدرت اتاق‌های بازرگانی در آلمان و ژاپن گفت: اتاق‌های قدرتمند و فعال در این دو کشور صنعتی، اقتصاد این کشورها را تقویت کرده‌اند.
بهروز حبیبی، به عنوان مدیر یک مجموعه تولیدی-صنعتی با بیش از ۱۳هزار نیروی انسانی تاثیر اتاق قوی را فراتر از مدیران صنعتی دانست.
«بی‌تفاوتی به چالش‌های گمرکی صنعتگران» از نظر بهروز حبیبی یکی از دلایل تداوم مشکلات اتاق بازرگانی است: وی در همین رابطه گفت: اتاق بازرگانی انتظار داریم بتواند حلقه اتصال حاکمیت و بخش خصوصی بوده و د نقش خود را به درستی اجرا کند. اما تاکنون اتاق در خصوص مشکلاتی مانند مسائل گمرکی که صنعتگران را به دردسر انداخته، هیچ اقدام موثری انجام نداده است.
رئیس هیات مدیره کروز «حضور برخی افراد فاقد صلاحیت » را باعث ناتوانی اتاق در چانه زنی دانست و گفت: صاحبان صنایع بزرگ درک بهتری از مسائل محیط کسب و کار دارند. به نظر می‌رسد حضور این افراد تاثیر بیشتری در بهبود محیط کسب و کار داشته باشد.اتاق باید بتواند رهاکار مناسب پیدا کند و مشکلات توسعه کسب و کارها را رفع کند.
بهروز حبیبی در آسیب شناسی مسائل پنهان اتاق بازرگانی تهران به کهنه بودن ساختارهای اتاق بازرگانی اشاره کرد و گفت: بخش‌های اقتصادی ایران باید با تحولات جهانی سازگار شود. دگرگونی‌های جهانی نوآوری در روش‌ها را اجتناب ناپذیر می‌کند البته هر دگرگونی، فرصت‌ها و تهدیدهایی را به همراه دارد.
انتخابات اتاق بازرگانی تهران روز ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ برگزار می‌شود. برخی از اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان اقتصادی کشور یاد می‌کنند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

احیای صنعت خودرو در گرو ثبات سیاسی و تزریق نقدینگی
کیفیت قطعه با تولید سنتی ارتقا نمی‌یابد؛ زنجیره خودرو نیازمند فناوری‌های نوین است
در منطق خودرو سازی ایران ، زنجیره تامین ته خط اولویت مالی قرار دارد!
تولید قطعه زیر سایه خاموشی و بحران ارز؛ هشدار درباره توقف زنجیره تامین خودرو
تصویر منفی از خودروهای داخلی بیش از آنکه فنی باشد، حاصل تبلیغات و ضعف خدمات پس از فروش است
هشدار درباره آینده صنعت خودرو؛ «تغییر مداوم قوانین، تولید را به حاشیه و سرمایه را به سمت واردات برده است»
نخستین جلسه کمیته کیفیت و استانداردسازی برگزار شد؛ مهندس علی‌نژاد سکاندار کمیته شد
فناوری نانو در خدمت قطعه‌سازان؛ راهکاری برای کاهش هزینه تولید و ارتقای کیفیت محصولات
برگزاری نخستین جلسه کمیته ارز و گمرک در دوره جدید؛ مهندس جلالی رئیس کمیته شد
درخواست بازنگری فوری قیمت قطعات در پی افزایش هزینه‌های تولید
سرمایه‌گذاری، نقدینگی، فناوری و نیروی انسانی؛ چهار بحران همزمان صنعت خودرو
«کیفیت در پرداخت» حلقه مفقوده صنعت خودرو است؛ بی‌نظمی مطالبات، کیفیت قطعات را تهدید می‌کند
صنعت خودرو از شوک جنگ عبور می‌کند؟ تولید هنوز ۳۰ درصد پایین‌تر از سال گذشته است
کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار؛ آیا تب سوداگری در بازار خودرو فروکش کرده است؟
بازار قطعه‌سازی رقابتی است/ ۱۸۰۰ قطعه‌ساز فعال و رقیب در کشور داریم
ارز برای تولید نمی دهند اما خودرو وارد می کنند!
نماینده مجلس: قیمت‌گذاری دستوری خودرو زمینه‌ساز رانت است
آزادسازی قیمت خودرو شرط لازم برای نجات صنعت است، اما کافی نیست
ادامه حیات خودروسازی کشور در گرو خصوصی‌سازی است / دولت نباید برای بنگاه‌های خصوصی مدیر تعیین کند
بحران لجستیک؛ مهم‌ترین چالش امروز صنعت قطعه
مطالبات هزار میلیاردی، هزینه‌های جنگ و افت تولید؛ زنجیره تأمین خودرو زیر فشار بی‌سابقه
شکاف ۵۰۰ همتی بازار و کارخانه؛ پول دلالان می‌رسد، پول قطعه‌سازان نه