کاهش تولید اما افزایش درآمد: خودروسازان بزرگ در پنج‌ماهه‌ امسال چه کردند؟


کد خبر : ۴۶۷۲ | تاریخ انتشار : ۱۳-۰۶-۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸ - ۰۴-۰۹-۲۰۲۵ - ۱۵:۵۸ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

طبق داده‌های منتشرشده در سامانه کدال از سوی سه خودروساز بزرگ کشور، ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو، مشخص شد که در پنج ماهه نخست سال گذشته مجموعاً ۳۸۲ هزار و ۱۱۷ دستگاه خودرو تولید شده است. ناترازی انرژی، تامین نشدن قطعات و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دست به دست هم داد تا آمار تولید سه خودروساز بزرگ کشور در پنج ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۱۷.۲ درصدی را تجربه کند.

خبر قطعه – این افت تولید تنها به تابستان مربوط نیست؛ بررسی عملکرد بهار نیز نشان می‌دهد که سه شرکت یادشده در فصل نخست امسال ۱۹۲ هزار و ۷۲۵ دستگاه خودرو تولید کردند که در مقایسه با سال قبل، ۳۹ هزار و ۲۹۰ دستگاه کمتر بوده و به معنای کاهش ۱۶.۹ درصدی است.

رشد تولید در ایران‌خودرو

اطلاعات کدال نشان می‌دهد ایران‌خودرو طی پنج ماه ابتدایی امسال موفق به تولید ۲۰۱ هزار و ۲۲۰ دستگاه خودرو شد. این رقم در مقایسه با ۱۹۷ هزار و ۳۹۵ دستگاه مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۱.۹ درصدی معادل ۳ هزار و ۸۲۵ دستگاه را نشان می‌دهد.

جزئیات تولید این شرکت شامل:

  • پژو: ۶۲ هزار و ۹۲۳ دستگاه

  • سورن: ۵۴ هزار و ۵۸۱ دستگاه

  • دنا: ۳۱ هزار و ۹۰۳ دستگاه

  • تارا: ۳۰ هزار و ۲۱۴ دستگاه

  • رانا: ۳ هزار و ۷۹۱ دستگاه

  • هایما: ۸ هزار و ۸۸۷ دستگاه

  • سایر محصولات: ۸ هزار و ۹۲۱ دستگاه

بیشترین سهم تولید در ایران‌خودرو به گروه پژو و سورن تعلق دارد. همچنین میزان خودروهای تجاری‌نشده این شرکت در پنج ماه نخست امسال یک‌هزار و ۵۶۴ دستگاه ثبت شد؛ در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۶ هزار و ۳۷ دستگاه بود.

افت چشمگیر در سایپا

بر اساس داده‌های کدال، سایپا در پنج ماهه نخست امسال تنها ۸۸ هزار و ۱۰۸ دستگاه تولید کرد که نسبت به ۱۴۴ هزار و ۳۵۴ دستگاه پارسال، کاهش ۳۸.۹ درصدی معادل ۵۶ هزار و ۲۴۶ دستگاه را نشان می‌دهد.

با این حال، عملکرد سه ماهه بهار سایپا رشد اندکی داشت؛ این شرکت در فصل نخست امسال ۱۱۸ هزار و ۱۲۸ دستگاه تولید کرد که اندکی بیش از ۱۱۷ هزار و ۹۵۴ دستگاه سال گذشته بود.

جزئیات تولید پنج‌ماهه سایپا:

  • گروه X200 (تیبا، کوییک، ساینا): ۵۶ هزار و ۱۱۱ دستگاه

  • شاهین: ۱۳ هزار و ۳۱۰ دستگاه

  • چانگان: ۴ هزار و ۶۷۱ دستگاه

  • تویوتا: ۲ هزار و ۲ دستگاه

تولید وانت ۱۵۱ نیز در این مدت به ۱۲ هزار و ۱۴ دستگاه رسید، در حالی که سال گذشته این رقم ۲۸ هزار و ۵۷۳ دستگاه بود.

کاهش تولید در پارس‌خودرو

پارس‌خودرو به عنوان زیرمجموعه سایپا، طی پنج ماه نخست امسال ۲۶ هزار و ۷۵۱ دستگاه خودرو تولید کرد که در مقایسه با ۴۰ هزار و ۳۶۸ دستگاه سال گذشته، افت ۳۳.۷ درصدی معادل ۱۳ هزار و ۶۱۷ دستگاه را نشان می‌دهد.

بیشترین تولید پارس‌خودرو مربوط به گروه Q200 با ۲۱ هزار و ۴۳۲ دستگاه بوده است. همچنین تولید خودروی سهند در این مدت ۵ هزار و ۸۶ دستگاه ثبت شد.

این شرکت امسال مونتاژ کراس‌اوور چانگان CS35 پلاس با نام ۴۲۱P را آغاز کرد که در پنج ماه نخست تنها ۲۳۳ دستگاه از آن تولید شد.

در حالی که سال گذشته پارس‌خودرو خودروهای ساینا S و کوییک دنده‌ای را به تولید رسانده بود (به ترتیب ۸ هزار و ۱۹ و ۱ هزار و ۳۶۷ دستگاه)، امسال هیچ تولیدی در این دو مدل صورت نگرفته است.

رشد ۲۳ درصدی درآمد علی‌رغم افت تولید

بررسی آمار فروش سه خودروساز بزرگ بورسی در کدال حاکی از آن است که در پنج ماه نخست امسال مجموع درآمد آن‌ها به دو میلیون و ۳۹ هزار و ۹۳۵ میلیارد ریال (حدود ۲۰۴ همت) رسید. این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش یافته است.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

اینفوگرافیک | ترخیص به‌موقع از گمرک؛ حلقه تکمیل زنجیره تولید
تولید خودرو پس از جنگ حفظ شد؛ اما زنجیره تأمین در آستانه اتمام منابع قرار دارد
واقعیت یا تصور غلط | آیا ترخیص کالا از گمرک فقط یک فرآیند اداری است؟
کیفیت خودرو با شعار و مقصرسازی اصلاح نمی‌شود؛ ریشه‌ها را باید بیان و درمان کرد
کیفیت خودرو؛ مسئله‌ای فراتر از محصول/ چرا باید از «مدیریت کیفیت» سخن بگوییم؟
قیمت مواد اولیه چند برابر شده، اما بازار توان خرید ندارد/ تسهیل تخصیص ارز؛ مطالبه تولیدکنندگان برای حفظ اشتغال
اینفوگرافیک | تخصیص ارز؛ گره مهم در زنجیره تأمین
فتوکامنت | ایران‌خودرو با پرداخت منظم مطالبات، رضایت قطعه‌سازان را جلب کرده است
احیای صنعت خودرو در گرو ثبات سیاسی و تزریق نقدینگی
کیفیت قطعه با تولید سنتی ارتقا نمی‌یابد؛ زنجیره خودرو نیازمند فناوری‌های نوین است
در منطق خودرو سازی ایران ، زنجیره تامین ته خط اولویت مالی قرار دارد!
تولید قطعه زیر سایه خاموشی و بحران ارز؛ هشدار درباره توقف زنجیره تامین خودرو
تصویر منفی از خودروهای داخلی بیش از آنکه فنی باشد، حاصل تبلیغات و ضعف خدمات پس از فروش است
هشدار درباره آینده صنعت خودرو؛ «تغییر مداوم قوانین، تولید را به حاشیه و سرمایه را به سمت واردات برده است»
نخستین جلسه کمیته کیفیت و استانداردسازی برگزار شد؛ مهندس علی‌نژاد سکاندار کمیته شد
فناوری نانو در خدمت قطعه‌سازان؛ راهکاری برای کاهش هزینه تولید و ارتقای کیفیت محصولات
برگزاری نخستین جلسه کمیته ارز و گمرک در دوره جدید؛ مهندس جلالی رئیس کمیته شد
درخواست بازنگری فوری قیمت قطعات در پی افزایش هزینه‌های تولید
سرمایه‌گذاری، نقدینگی، فناوری و نیروی انسانی؛ چهار بحران همزمان صنعت خودرو
«کیفیت در پرداخت» حلقه مفقوده صنعت خودرو است؛ بی‌نظمی مطالبات، کیفیت قطعات را تهدید می‌کند
صنعت خودرو از شوک جنگ عبور می‌کند؟ تولید هنوز ۳۰ درصد پایین‌تر از سال گذشته است
کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار؛ آیا تب سوداگری در بازار خودرو فروکش کرده است؟