عرضه خودرو در بورس کالا راهکاری شفاف برای مقابله با رانت و احترام به حقوق مردم


کد خبر : ۴۷۳۲ | تاریخ انتشار : ۲۲-۰۶-۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹ - ۱۳-۰۹-۲۰۲۵ - ۱۱:۵۹ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

علی‌رضا نثاری،نائب رئیس اول کمیسیون لایحه مشترک بخش دولتی و خصوصی مجلس با اشاره به جلسه‌ نمایندگان مجلس با مدیران صنعت خودرو، بر لزوم شفاف‌سازی در فرآیند عرضه خودرو و افزایش کیفیت تولیدات داخلی تاکید کرد و گفت: عرضه در بورس کالا راهی موثر برای مقابله با رانت و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان است.

خبر قطعه – نائب رئیس اول کمیسیون لایحه مشترک بخش دولتی و خصوصی مجلس با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با مدیران عامل شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا گفت: بخشی از مشکلات صنعت خودرو به دلیل تحریم‌ها و نبود برخی تجهیزات خاص قابل درک است، اما در سایر صنایع نیز تحریم وجود دارد و با این حال محصولاتی با کیفیت جهانی تولید می‌شود. بنابراین نمی‌توان همه مشکلات را به تحریم گره زد.

انتقاد از قرعه‌کشی؛ بی‌احترامی به مردم

نثاری، با انتقاد از سیستم قرعه‌کشی در عرضه خودرو تاکید کرد: این روش نوعی بی‌احترامی به حقوق شهروندان است. اگر عرضه خودرو شفاف باشد و تنها به مصرف‌کننده واقعی تعلق بگیرد، نیازی به قرعه‌کشی نیست. متأسفانه، گروه‌هایی از طریق استفاده از کد ملی افراد کم‌درآمد، خودروها را ثبت‌نام کرده و سپس با قیمت بالاتر در بازار آزاد می‌فروشند.

راه‌حل چیست؟ عرضه شفاف در بورس کالا

این نماینده مجلس راهکار اصلی این مشکل را عرضه خودرو در بورس کالا دانست و گفت: اگر خودرو با قیمت مشخص و عادلانه در بورس به دست مصرف‌کننده واقعی برسد، دیگر شاهد دلالی و رانت نخواهیم بود. البته باید مراقب بود تا در کنار این فرآیند شفاف، بستر سوءاستفاده مجدد توسط برخی گروه‌ها فراهم نشود.

او در پایان گفت: عرضه خودرو در بورس کالا در صورت اجرای دقیق و جلوگیری از سو استفاده می تواند یکی از موثرترین راه ها برای پایان دادن به نابسامانی در بازار خودرو، حذف رانت و احقاق حقوق مصرف کنندگان واقعی باش. نمایندگان مجلس بر لزوم حمایت از این فرایند شفاف تاکید دارند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

تولید خودرو پس از جنگ حفظ شد؛ اما زنجیره تأمین در آستانه اتمام منابع قرار دارد
واقعیت یا تصور غلط | آیا ترخیص کالا از گمرک فقط یک فرآیند اداری است؟
کیفیت خودرو با شعار و مقصرسازی اصلاح نمی‌شود؛ ریشه‌ها را باید بیان و درمان کرد
کیفیت خودرو؛ مسئله‌ای فراتر از محصول/ چرا باید از «مدیریت کیفیت» سخن بگوییم؟
قیمت مواد اولیه چند برابر شده، اما بازار توان خرید ندارد/ تسهیل تخصیص ارز؛ مطالبه تولیدکنندگان برای حفظ اشتغال
اینفوگرافیک | تخصیص ارز؛ گره مهم در زنجیره تأمین
فتوکامنت | ایران‌خودرو با پرداخت منظم مطالبات، رضایت قطعه‌سازان را جلب کرده است
احیای صنعت خودرو در گرو ثبات سیاسی و تزریق نقدینگی
کیفیت قطعه با تولید سنتی ارتقا نمی‌یابد؛ زنجیره خودرو نیازمند فناوری‌های نوین است
در منطق خودرو سازی ایران ، زنجیره تامین ته خط اولویت مالی قرار دارد!
تولید قطعه زیر سایه خاموشی و بحران ارز؛ هشدار درباره توقف زنجیره تامین خودرو
تصویر منفی از خودروهای داخلی بیش از آنکه فنی باشد، حاصل تبلیغات و ضعف خدمات پس از فروش است
هشدار درباره آینده صنعت خودرو؛ «تغییر مداوم قوانین، تولید را به حاشیه و سرمایه را به سمت واردات برده است»
نخستین جلسه کمیته کیفیت و استانداردسازی برگزار شد؛ مهندس علی‌نژاد سکاندار کمیته شد
فناوری نانو در خدمت قطعه‌سازان؛ راهکاری برای کاهش هزینه تولید و ارتقای کیفیت محصولات
برگزاری نخستین جلسه کمیته ارز و گمرک در دوره جدید؛ مهندس جلالی رئیس کمیته شد
درخواست بازنگری فوری قیمت قطعات در پی افزایش هزینه‌های تولید
سرمایه‌گذاری، نقدینگی، فناوری و نیروی انسانی؛ چهار بحران همزمان صنعت خودرو
«کیفیت در پرداخت» حلقه مفقوده صنعت خودرو است؛ بی‌نظمی مطالبات، کیفیت قطعات را تهدید می‌کند
صنعت خودرو از شوک جنگ عبور می‌کند؟ تولید هنوز ۳۰ درصد پایین‌تر از سال گذشته است
کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار؛ آیا تب سوداگری در بازار خودرو فروکش کرده است؟
بازار قطعه‌سازی رقابتی است/ ۱۸۰۰ قطعه‌ساز فعال و رقیب در کشور داریم