تزریق ۲۰ همت نقدینگی ۵۷ درصد از مطالبات معوق قطعه سازان را جوابگو است


کد خبر : ۵۳۱۳ | تاریخ انتشار : ۲۶-۰۸-۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰ - ۱۷-۱۱-۲۰۲۵ - ۱۰:۳۰ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور در راستای تصویب بسته حمایتی جدید و افزایش سقف اعتباری شرکت‌های خودروساز بر لزوم تقسیم عادلانه این تسهیلات بین زنجیره تامین تاکید کرد.

خبر قطعه – عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور در راستای تصویب بسته حمایتی جدید و افزایش سقف اعتباری شرکت‌های خودروساز بر لزوم تقسیم عادلانه این تسهیلات بین زنجیره تامین تاکید کرد.

با تاکید بر اهمیت تقسیم عادلانه این تسهیلات بین زنجیره تامین خاطرنشان کرد: امیدواریم دو خودروساز بزرگ با نگاهی عادلانه نسبت به تقسیم این نقدینگی میان قطعه سازان اقدام کنند و این طور نباشد که ابتدا مطالبات شرکت‌های زیرمجموعه خود و سپس سایر قطعه سازان را پرداخت کنند

مهدی مطلب زاده با اشاره به تصویب بسته حمایتی ۴۰ همتی و افزایش سقف اعتباری شرکت‌های خودروساز عنوان کرد: اگرچه ارائه تسهیلات ۲۰ همتی به هر یک از دو خودروساز بزرگ کمک بلاعوض نیست و خودروسازان ملزم به بازپرداخت این بسته حمایتی همراه با بهره آن هستند، اما اینکه این بسته پس از مدت‌ها با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجمن قطعه سازان همگن به تصویب رسید خبر خوبی برای صنعت خودرو و قطعه سازی کشور است.

وی در گفت‌و‌گو با خبرنگار کارنا افزود: با توجه به اینکه مطالبات قطعه سازان از شرکت سایپا بیش از ایران خودرو است قطعا تزریق ۲۰ همت نقدینگی کمک به سزایی به شرکت سایپا جهت پرداخت بدهی خود به زنجیره تامین خواهد بود.

عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور تصریح کرد: اکنون که با تصویب بانک مرکزی، سقف اعتباری شرکت‌های خودروساز افزایش پیدا کرده، خودروسازان باید فرآیند اخذ تسهیلات را با جدیت دنبال و با پرداخت مستقیم آن به زنجیره تامین هر چه سریع‌تر نسبت به پرداخت مطالبات قطعه سازان اقدام کنند.

مطلب زاده با تاکید بر اهمیت تقسیم عادلانه این تسهیلات بین زنجیره تامین خاطرنشان کرد: امیدواریم دو خودروساز بزرگ با نگاهی عادلانه نسبت به تقسیم این نقدینگی میان قطعه سازان اقدام کنند و این طور نباشد که ابتدا مطالبات شرکت‌های زیرمجموعه خود و سپس سایر قطعه سازان را پرداخت کنند.

وی همچنین بر لزوم نظارت بر توزیع عادلانه این بسته حمایتی تاکید کرد و گفت: از آنجایی که طبق برآوردها، خودروسازان با تزریق ۲۰ همت نقدینگی تنها قادر به پرداخت ۵۷ درصد از مطالبات معوق قطعه سازان هستند و بدهی شرکت سایپا به زنجیره تامین بیش از ۲۰ همت است، لازم است خودروسازان لیستی از کل بدهی خود به قطعه سازان تهیه و بر اساس میزان مطالبات هر قطعه ساز نسبت به پرداخت بدهی خود به زنجیره تامین اقدام کنند.

عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور در پایان یادآور شد: چنانچه حاکمیت ریشه مشکلات در صنعت خودرو که سیاست‌های دستوری است را رفع نکند و اقدامات بنیادی برای عبور صنعت خودرو از بحران فعلی انجام ندهد، قطعا بسته‌های حمایتی راهکاری مسکن و موقتی برای حل مشکلات خودروسازی کشور خواهد بود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

اقتصاد باید متناسب با شرایط جنگی اداره شود
۲۵ سال انتظار برای خرید ارزان‌ترین خودرو داخلی!
اگر جریان نقدینگی اصلاح نشود، تسهیلات بانکی فقط بحران صنعت خودرو را عقب می‌اندازد
قطعه‌سازان زیر فشار مواد اولیه و چک‌های برگشتی؛ سایپا برنامه تعیین تکلیف بدهی‌های معوق را اعلام کند
هشدار به سیاست‌گذاران؛ مسائل قطعه‌سازان باید در صدر اولویت‌های حاکمیت قرار گیرد، بحران توقف خطوط تولید و به خطر افتادن اقتصاد ملی نزدیک است !!!
اینفوگرافیک / بحران نقدینگی در زنجیره خودرو؛ چرا پرداخت مطالبات قطعه‌سازان حیاتی است؟
جریان پول در صنعت خودرو مختل شده؛ قطعه‌سازان از خطر تشدید زیان و ورشکستگی می‌گویند
حمید رضا شمسایی مدیرعامل مهرساز گستر پارس در میان صنعتگران نمونه استان تهران
مطالبات ۱۷۰ همتی قطعه‌سازان؛ زنگ خطر برای صنعت خودرو
صنعت خودرو؛ از توسعه و داخلی‌سازی تا دخالت دولت
گروه پژوهش صنعت مدرن به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران برگزیده شد
انتخاب شرکت فنرلول ایران به‌عنوان واحد نمونه استان سمنان
انتخاب شرکت سیف صنعت به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران
پول بیشتری به صنعت رسید، اما نقدینگی هنوز گره‌گشا نیست
قطعه‌سازان زیر فشار تورم؛ وصول مطالبات و قراردادهای بروز نشده 
سه محور اصلی مشکلات قطعه‌سازان؛ از تخصیص ارز تا مطالبات خودروسازان
تأخیر در پرداخت ۲۰ همت، هزینه احیای زنجیره تأمین سایپا را چند برابر کرد
تکرار استراتژی پوپولیستی؛ این‌بار به نام بنزین!
تولیدکننده را به جای حمایت، با قوانین دست‌وپاگیر و قیمت‌گذاری دستوری تنبیه می‌کنند
کیفیت جهانی با سیاست‌گذاری غیرجهانی محقق نمی‌شود !
شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست
شفافیت با انتشار قراردادها به دست می‌آید یا با رقابت؟؛ جدال تازه بر سر صنعت قطعه‌سازی ایران