توان فنی و تکنولوژیکی لازم قطعه سازان برای اداره خودروسازی ها


کد خبر : ۵۵۲ | تاریخ انتشار : ۲۷-۰۵-۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

در صورت خرید سهام دولت توسط قطعه سازان، این صنعتگران می توانند خودروسازی ها را به لحاظ فنی و تکنولوژیکی به خوبی مدیریت کنند زیرا قطعه سازان خصوصی بوده و با صرفه جویی بسیار زیاد و ریزبینی مالی، مدیریت خوبی خواهند داشت و از اتلاف ها جلوگیری خواهند کرد.

خبر قطعه – نائب رئیس انجمن صنایع همگن قطعه سازان خودرو استان تهران اعلام می کند که در صورت خرید سهام دولت توسط قطعه سازان، این صنعتگران می توانند خودروسازی ها را به لحاظ فنی و تکنولوژیکی به خوبی مدیریت کنند زیرا قطعه سازان خصوصی بوده و با صرفه جویی بسیار زیاد و ریزبینی مالی، مدیریت خوبی خواهند داشت و از اتلاف ها جلوگیری خواهند کرد.

مهندس امیرحسین جلالی درخصوص توان تکنولوژی و دانش فنی قطعه سازان برای اداره خودروسازی ها در صورت خرید سهام دولت، اظهار داشت: در مورد اینکه قطعه سازان به صورت جمعی موفق شوند جایی را خریداری کنند مطمئن نیستم اما قطعه سازان می توانند خودروسازی ها را به لحاظ فنی و تکنولوژیکی به خوبی مدیریت کنند زیرا قطعه سازان خصوصی هستند و با صرفه جویی بسیار زیاد و ریزبینی مالی می توانند از اتلاف هایی که ممکن است در سازمان های دولتی و نیمه دولتی وجود داشته باشد ممانعت به عمل آورند.

نائب رئیس انجمن صنایع همگن قطعه سازان خودرو استان تهران تصریح کرد: صرفه جویی، مولد سرمایه است. با صرفه جویی و کاهش هزینه های اضافی می توان مدیریت بهتری داشت. خودروسازان گاهی حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ شرکت زیرمجموعه دارند که مشخص نیست این شرکت ها سودده و یا بودجه خور هستند.

جلالی درخصوص طرح مطالبی مانند انتقال انحصار از خودروسازان به قطعه سازان در صورت خرید سهام دولت توسط قطعه سازان، گفت: انحصار اصولا موجب کاهش مقبولیت و اقبال می شود. شرکت های خصوصی بزرگی در حوزه صنایع مختلف در کشور وجود دارد و انحصاری در بخش خصوصی به وجود نمی آید. جمیع بخش خصوصی علاقمند است که بیشترین مقدار خودرو را با بالاترین کیفیت بفروشد تا موفق به تداوم فروش خود شود.

نائب رئیس انجمن صنایع همگن قطعه سازان خودرو استان تهران گفت: پس از خصوصی سازی، دولت باید سیاست گذار باشد و بخش خصوصی باید کار تصدی و اجرا را در دست داشته باشد. دولت با سیاست گذاری درست حتما می تواند پس از خصوصی سازی، از انحصار جلوگیری کند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

احیای صنعت خودرو در گرو ثبات سیاسی و تزریق نقدینگی
کیفیت قطعه با تولید سنتی ارتقا نمی‌یابد؛ زنجیره خودرو نیازمند فناوری‌های نوین است
در منطق خودرو سازی ایران ، زنجیره تامین ته خط اولویت مالی قرار دارد!
تولید قطعه زیر سایه خاموشی و بحران ارز؛ هشدار درباره توقف زنجیره تامین خودرو
تصویر منفی از خودروهای داخلی بیش از آنکه فنی باشد، حاصل تبلیغات و ضعف خدمات پس از فروش است
هشدار درباره آینده صنعت خودرو؛ «تغییر مداوم قوانین، تولید را به حاشیه و سرمایه را به سمت واردات برده است»
نخستین جلسه کمیته کیفیت و استانداردسازی برگزار شد؛ مهندس علی‌نژاد سکاندار کمیته شد
فناوری نانو در خدمت قطعه‌سازان؛ راهکاری برای کاهش هزینه تولید و ارتقای کیفیت محصولات
برگزاری نخستین جلسه کمیته ارز و گمرک در دوره جدید؛ مهندس جلالی رئیس کمیته شد
درخواست بازنگری فوری قیمت قطعات در پی افزایش هزینه‌های تولید
سرمایه‌گذاری، نقدینگی، فناوری و نیروی انسانی؛ چهار بحران همزمان صنعت خودرو
«کیفیت در پرداخت» حلقه مفقوده صنعت خودرو است؛ بی‌نظمی مطالبات، کیفیت قطعات را تهدید می‌کند
صنعت خودرو از شوک جنگ عبور می‌کند؟ تولید هنوز ۳۰ درصد پایین‌تر از سال گذشته است
کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار؛ آیا تب سوداگری در بازار خودرو فروکش کرده است؟
بازار قطعه‌سازی رقابتی است/ ۱۸۰۰ قطعه‌ساز فعال و رقیب در کشور داریم
ارز برای تولید نمی دهند اما خودرو وارد می کنند!
نماینده مجلس: قیمت‌گذاری دستوری خودرو زمینه‌ساز رانت است
آزادسازی قیمت خودرو شرط لازم برای نجات صنعت است، اما کافی نیست
ادامه حیات خودروسازی کشور در گرو خصوصی‌سازی است / دولت نباید برای بنگاه‌های خصوصی مدیر تعیین کند
بحران لجستیک؛ مهم‌ترین چالش امروز صنعت قطعه
مطالبات هزار میلیاردی، هزینه‌های جنگ و افت تولید؛ زنجیره تأمین خودرو زیر فشار بی‌سابقه
شکاف ۵۰۰ همتی بازار و کارخانه؛ پول دلالان می‌رسد، پول قطعه‌سازان نه