خودروهای بورسی از قرعه کشی حذف می شوند


کد خبر : ۲۰۳۸ | تاریخ انتشار : ۱۹-۱۱-۱۴۰۱ - ۱۲:۰۱ - ۰۸-۰۲-۲۰۲۳ - ۱۲:۰۱ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

رئیس سازمان بورس در پاسخ به این پرسش که آیا با عرضه خودرو در بورس کالا، قرعه کشی خودرو حذف می‌شود؟ گفت: در مورد خودرو‌هایی که در بورس کالا عرضه می‌شوند، قاعدتاً قرعه کشی معنی نخواهد داشت و بر اساس عرضه در بورس انجام خواهد شد.

به گزارش خبرقطعه، عشقی در ارتباط تلفنی با بخش خبری ۲۱ سیما درباره جزئیات این خبر افزود: عصر سه شنبه جلسه شورای عالی بورس به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد و بحث عرضه خودرو در بورس یکی از موضوعات اصلی جلسه بود که با توجه به بحث‌هایی که در جلسه انجام شد اعضای شورای عالی بورس مصوب کردند که عرضه خودرو در بورس ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: عرضه خودرو‌هایی که قبل از این در هیات پذیرش بورس کالا، تصویب و پذیرش شده و مورد موافقت اعضای این هیات قرار گرفته است و در دو ماه گذشته عرضه‌هایی را در بورس کالا داشتند، ادامه پیدا خواهد کرد.

عشقی افزود: از عرضه کنندگان و خودرو سازان خواسته شده است که برنامه عرضه را ارائه دهند تا متقضایانی که می‌خواهند خرید‌های خود را انجام دهند بتوانند برنامه ریزی کنند و هر هفته مشخص باشد که چه خودرو‌هایی عرضه می‌شود.

رئیس سازمان بورس در پاسخ به این پرسش که این عرضه‌ها شامل چه خودرو‌هایی می‌شود؟ و آیا تعداد خودرو‌ها برای عرضه مشخص شده است؟ گفت: این برنامه را خودرو سازان خواهند داد,، چون عرضه‌ها تا الان غیر منظم بود که یکی از ایراد‌های اصلی ما هم این بود که تعداد عرضه‌ها در هفته‌های آینده مشخص نبود‎؛ ان شاءالله خودروسازان عرضه‌ها را با توجه به میزان برنامه تولیدشان و تعهدات عرضه‌ای که دارند در هر هفته یا هر دو هفته به صورت مشخص اعلام خواهند کرد.

عشقی تاکید کرد: این عرضه‌ها به تناسب تعداد خودرو‌هایی که وجود دارد چند روز قبل از انجام معامله اعلام خواهد شد تا متقاضیان بتوانند برنامه ریزی لازم را برای خرید داشته باشند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با عرضه خودرو در بورس کالا، قرعه کشی خودرو حذف می‌شود؟ گفت: در مورد خودرو‌هایی که در بورس کالا عرضه می‌شوند، قاعدتاً قرعه کشی معنی نخواهد داشت و بر اساس عرضه در بورس انجام خواهد شد.

رئیس سازمان بورس در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه به تازگی شورای رقابت همه خودرو‌ها را مشمول قیمت گذاری اعلام کرده است، آیا عرضه خودرو در بورس با این تصمیم منافاتی ندارد؟ گفت: خیر؛ هیچ منافاتی با بحث دستورالعمل شورای رقابت ندارد، زیرا بر اساس بند ج ماده ۳۶ قانون احکام دائمی کالا‌هایی که در بورس کالا پذیرفته می‌شوند بر اساس قوانین و مقررات بورس کالایی برخورد می‌شوند و مشمول هر نوع نظام قیمت گذاری نخواهند بود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

اقتصاد باید متناسب با شرایط جنگی اداره شود
۲۵ سال انتظار برای خرید ارزان‌ترین خودرو داخلی!
اگر جریان نقدینگی اصلاح نشود، تسهیلات بانکی فقط بحران صنعت خودرو را عقب می‌اندازد
قطعه‌سازان زیر فشار مواد اولیه و چک‌های برگشتی؛ سایپا برنامه تعیین تکلیف بدهی‌های معوق را اعلام کند
هشدار به سیاست‌گذاران؛ مسائل قطعه‌سازان باید در صدر اولویت‌های حاکمیت قرار گیرد، بحران توقف خطوط تولید و به خطر افتادن اقتصاد ملی نزدیک است !!!
اینفوگرافیک / بحران نقدینگی در زنجیره خودرو؛ چرا پرداخت مطالبات قطعه‌سازان حیاتی است؟
جریان پول در صنعت خودرو مختل شده؛ قطعه‌سازان از خطر تشدید زیان و ورشکستگی می‌گویند
حمید رضا شمسایی مدیرعامل مهرساز گستر پارس در میان صنعتگران نمونه استان تهران
مطالبات ۱۷۰ همتی قطعه‌سازان؛ زنگ خطر برای صنعت خودرو
صنعت خودرو؛ از توسعه و داخلی‌سازی تا دخالت دولت
گروه پژوهش صنعت مدرن به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران برگزیده شد
انتخاب شرکت فنرلول ایران به‌عنوان واحد نمونه استان سمنان
انتخاب شرکت سیف صنعت به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران
پول بیشتری به صنعت رسید، اما نقدینگی هنوز گره‌گشا نیست
قطعه‌سازان زیر فشار تورم؛ وصول مطالبات و قراردادهای بروز نشده 
سه محور اصلی مشکلات قطعه‌سازان؛ از تخصیص ارز تا مطالبات خودروسازان
تأخیر در پرداخت ۲۰ همت، هزینه احیای زنجیره تأمین سایپا را چند برابر کرد
تکرار استراتژی پوپولیستی؛ این‌بار به نام بنزین!
تولیدکننده را به جای حمایت، با قوانین دست‌وپاگیر و قیمت‌گذاری دستوری تنبیه می‌کنند
کیفیت جهانی با سیاست‌گذاری غیرجهانی محقق نمی‌شود !
شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست
شفافیت با انتشار قراردادها به دست می‌آید یا با رقابت؟؛ جدال تازه بر سر صنعت قطعه‌سازی ایران