عدم تعدیل قراردادها امکان برنامه ریزی یک ماهه را هم از قطعه سازان سلب کرده


کد خبر : ۱۹۲۱ | تاریخ انتشار : ۲۱-۱۰-۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴ - ۱۱-۰۱-۲۰۲۳ - ۱۳:۰۴ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

مدیرعامل شرکت مهرگان قطعه مسعود دررابطه با موضوع تاخیر در تعدیل قراردادها می گوید: این موضوع طی چندین سال گذشته همواره گریبان گیر ما بوده است و در شرایط کنونی  بیشترین تاثیر خود را روی برنامه ریزی و  روند تولید اعمال خواهد کرد.

مسعود سیدآبادی ؛ مدیرعامل شرکت مهرگان قطعه مسعود در گفت وگو با پایگاه خبری خبرقطعه درخصوص تاثیر افزایش نرخ ارز گفت: این افزایش تاثیر بسزایی را روی فرآیند تولید شرکت دارد، چرا که علاوه بر مواد اولیه خارجی، مواد اولیه داخلی نیز با بالا رفتن نرخ ارز و نبود نقدینگی مناسب، قدرت خرید را با سیر نزولی مواجه می کند. طبیعی است که در چنین شرایطی میزان تولید هم تا ۷۰ درصد ظرفیت تولید کاهش یابد.

مدیرعامل شرکت مهرگان قطعه مسعود دررابطه با موضوع تاخیر در تعدیل قراردادها عنوان کرد: این موضوع طی چندین سال گذشته همواره گریبان گیر ما بوده است و در شرایط کنونی  بیشترین تاثیر خود را روی برنامه ریزی و  روند تولید اعمال خواهد کرد. به طوریکه امکان برنامه ریزی برای یک ماه را هم از ما سلب کرده و مدیران را دچار سردرگمی خواهد کرد. زیرا حجم زیادی فروش از دست رفته را به سازمان تحمیل می کند.

او ادامه داد: حتی اگر تعدیل قیمتی قراردادها در سریعترین زمان هم صورت پذیرد، زیان های گذشته و آینده قطعه سازان را جبران نمی کند و و کارساز نخواهد بود.

سیدآبادی با ابراز تاسف از زمانبربودن و خسته کننده بودن فرآیند تعدیل قیمتی قراردها برای مدیران سازمان ها؛ اظهار داشت: انگیزه تولید بیشتر از مدیران گرفته شده است .چراکه  با نوسان لحظه ای نرخ ارز و تاخیر در تعدیل قراردادها ارزش سرمایه ای سازمان با شیب تندی کاهش پیدا می کند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

اقتصاد باید متناسب با شرایط جنگی اداره شود
۲۵ سال انتظار برای خرید ارزان‌ترین خودرو داخلی!
اگر جریان نقدینگی اصلاح نشود، تسهیلات بانکی فقط بحران صنعت خودرو را عقب می‌اندازد
قطعه‌سازان زیر فشار مواد اولیه و چک‌های برگشتی؛ سایپا برنامه تعیین تکلیف بدهی‌های معوق را اعلام کند
هشدار به سیاست‌گذاران؛ مسائل قطعه‌سازان باید در صدر اولویت‌های حاکمیت قرار گیرد، بحران توقف خطوط تولید و به خطر افتادن اقتصاد ملی نزدیک است !!!
اینفوگرافیک / بحران نقدینگی در زنجیره خودرو؛ چرا پرداخت مطالبات قطعه‌سازان حیاتی است؟
جریان پول در صنعت خودرو مختل شده؛ قطعه‌سازان از خطر تشدید زیان و ورشکستگی می‌گویند
حمید رضا شمسایی مدیرعامل مهرساز گستر پارس در میان صنعتگران نمونه استان تهران
مطالبات ۱۷۰ همتی قطعه‌سازان؛ زنگ خطر برای صنعت خودرو
صنعت خودرو؛ از توسعه و داخلی‌سازی تا دخالت دولت
گروه پژوهش صنعت مدرن به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران برگزیده شد
انتخاب شرکت فنرلول ایران به‌عنوان واحد نمونه استان سمنان
انتخاب شرکت سیف صنعت به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران
پول بیشتری به صنعت رسید، اما نقدینگی هنوز گره‌گشا نیست
قطعه‌سازان زیر فشار تورم؛ وصول مطالبات و قراردادهای بروز نشده 
سه محور اصلی مشکلات قطعه‌سازان؛ از تخصیص ارز تا مطالبات خودروسازان
تأخیر در پرداخت ۲۰ همت، هزینه احیای زنجیره تأمین سایپا را چند برابر کرد
تکرار استراتژی پوپولیستی؛ این‌بار به نام بنزین!
تولیدکننده را به جای حمایت، با قوانین دست‌وپاگیر و قیمت‌گذاری دستوری تنبیه می‌کنند
کیفیت جهانی با سیاست‌گذاری غیرجهانی محقق نمی‌شود !
شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست
شفافیت با انتشار قراردادها به دست می‌آید یا با رقابت؟؛ جدال تازه بر سر صنعت قطعه‌سازی ایران