تعدیل قراردادها جبران کننده سرمایه از دست رفته قطعه سازان نیست


کد خبر : ۱۹۴۸ | تاریخ انتشار : ۲۸-۱۰-۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵ - ۱۸-۰۱-۲۰۲۳ - ۱۱:۴۵ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

عزت الله تن ساز مدیرعامل شرکت زاگرس بسپار ماهان می گوید: علاوه بر افزایش قیمت تمام شده، نابسامانی در بازار ارز و مواد اولیه، تبعات دیگری از جمله کمیاب یا نایاب شدن برخی مواد اولیه خارجی را هم شاهد بوده ایم که گاها تاثیر به مراتب مخرب تری نسبت به افزایش قیمت ها در پی دارد.

عزت الله تن ساز مدیرعامل شرکت زاگرس بسپار ماهان در گفت وگو با پایگاه خبری خبرقطعه گفت: افزایش نرخ ارز  و مواد اولیه (خصوصا مواد اولیه وارداتی) باعث بروز مشکلاتی در تولید قطعاتی شده است که کانون اصلی آن هزینه مواد اولیه است که خود را در افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت تمام شده نشان می دهد.

او افزود: علاوه بر افزایش قیمت تمام شده، نابسامانی در بازار ارز و مواد اولیه، تبعات دیگری از جمله کمیاب یا نایاب شدن برخی مواد اولیه خارجی را هم شاهد بوده ایم که گاها تاثیر به مراتب مخرب تری نسبت به افزایش قیمت ها در پی دارد.

تن ساز با اشاره به اینکه تاخیر در بررسی و تعدیل قیمت قطعات توسط خودروسازان همواره یکی از موانع و مشکلات سر راه شفافیت قیمت ها و مدیریت هزینه ها در واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ بوده است، گفت: با توجه به تغییرات سریع و گاها متناوب نهاده های تولید نیاز مبرمی به بررسی پویا تر قیمت ها و اعمال تعدیل به موقع احساس می شود که موجب اطمینان خاطر و اعتماد به آینده نزد قطعه سازان خواهد شد.

بنابر اظهارات مدیرعامل شرکت زاگرس بسپار ماهان، متاسفانه اگر این تعدیل ها امروز هم صورت گیرد، با توجه به نرخ تورم نسبتا بالا و نوسانات دائمی, باز هم در جلوگیری از کاهش ارزش سرمایه موثر نخواهد بود.

او در پایان این گفت وگو به روابط عمومی انجمن همگن قطعه سازان استان تهران گفت: با تشکر از زحمات شما در انعکاس محدودیت ها و موانع پیش روی قطعه سازان که در بازه زمانی حاضر به نحو چشمگیری افزایش یافته است.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار

اقتصاد باید متناسب با شرایط جنگی اداره شود
۲۵ سال انتظار برای خرید ارزان‌ترین خودرو داخلی!
اگر جریان نقدینگی اصلاح نشود، تسهیلات بانکی فقط بحران صنعت خودرو را عقب می‌اندازد
قطعه‌سازان زیر فشار مواد اولیه و چک‌های برگشتی؛ سایپا برنامه تعیین تکلیف بدهی‌های معوق را اعلام کند
هشدار به سیاست‌گذاران؛ مسائل قطعه‌سازان باید در صدر اولویت‌های حاکمیت قرار گیرد، بحران توقف خطوط تولید و به خطر افتادن اقتصاد ملی نزدیک است !!!
اینفوگرافیک / بحران نقدینگی در زنجیره خودرو؛ چرا پرداخت مطالبات قطعه‌سازان حیاتی است؟
جریان پول در صنعت خودرو مختل شده؛ قطعه‌سازان از خطر تشدید زیان و ورشکستگی می‌گویند
حمید رضا شمسایی مدیرعامل مهرساز گستر پارس در میان صنعتگران نمونه استان تهران
مطالبات ۱۷۰ همتی قطعه‌سازان؛ زنگ خطر برای صنعت خودرو
صنعت خودرو؛ از توسعه و داخلی‌سازی تا دخالت دولت
گروه پژوهش صنعت مدرن به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران برگزیده شد
انتخاب شرکت فنرلول ایران به‌عنوان واحد نمونه استان سمنان
انتخاب شرکت سیف صنعت به عنوان واحد نمونه صنعتی استان تهران
پول بیشتری به صنعت رسید، اما نقدینگی هنوز گره‌گشا نیست
قطعه‌سازان زیر فشار تورم؛ وصول مطالبات و قراردادهای بروز نشده 
سه محور اصلی مشکلات قطعه‌سازان؛ از تخصیص ارز تا مطالبات خودروسازان
تأخیر در پرداخت ۲۰ همت، هزینه احیای زنجیره تأمین سایپا را چند برابر کرد
تکرار استراتژی پوپولیستی؛ این‌بار به نام بنزین!
تولیدکننده را به جای حمایت، با قوانین دست‌وپاگیر و قیمت‌گذاری دستوری تنبیه می‌کنند
کیفیت جهانی با سیاست‌گذاری غیرجهانی محقق نمی‌شود !
شفافیت صنعت قطعه‌سازی فقط به انتشار قراردادها محدود نیست
شفافیت با انتشار قراردادها به دست می‌آید یا با رقابت؟؛ جدال تازه بر سر صنعت قطعه‌سازی ایران