نماینده مجلس: کمبود منابع ارزی تهدیدی جدی برای تولید خودرو و قطعه


کد خبر : ۵۵۸۹ | تاریخ انتشار : ۲۹-۰۹-۱۴۰۴ - ۹:۳۸ | مدت مطالعه: | نسخه چاپی نسخه چاپی

تأخیر در تخصیص ارز و دشواری تأمین منابع ارزی برای تولیدکنندگان خودرو و قطعه‌سازی، به یکی از چالش‌های اصلی صنعت خودرو ایران تبدیل شده و به گفته مقام‌های رسمی، این وضعیت می‌تواند به کاهش تولید و افزایش بیشتر قیمت‌ها در بازار منجر شود.

جعفر قادری، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به محدودیت‌های ارزی کشور گفت: افت فروش و قیمت نفت در بازارهای جهانی، کاهش درآمدهای ارزی دولت و در عین حال رشد شدید تورم و افزایش تقاضا برای ارز، منابع ارزی کشور را محدود کرده و مشکلات جدی برای تولیدکنندگان داخلی ایجاد کرده است.

خبر قطعه – به گفته وی، خودروسازان و قطعه‌سازان همچنان برای تأمین بخشی از مواد اولیه و قطعات، وابستگی به واردات دارند و عدم تأمین به‌موقع ارز می‌تواند به اختلال جدی در زنجیره تولید منجر شود.

قادری هشدار داد: در صورت تداوم این شرایط، توقف یا کاهش تولید در برخی خطوط تولید دور از انتظار نخواهد بود.

این نماینده مجلس افزود: در شرایطی که منابع ارزی کشور محدود است و امکان واردات گسترده خودروهای کامل وجود ندارد، حداقل اقدام دولت باید تأمین ارز مورد نیاز قطعه‌سازان و خودروسازانی باشد که بیشترین سهم داخلی‌سازی را دارند.

قادری در عین حال تأکید کرد که تولیدکنندگان داخلی نیز نباید از این شرایط سوءاستفاده کنند.

به گفته او، واردات مواد اولیه و قطعاتی که امکان تولید داخلی دارند، می‌تواند فشار مضاعفی بر منابع ارزی کشور وارد کند.

وی درباره مسیرهای تأمین ارز گفت: با توجه به اینکه تخصیص ارز دولتی به فرآیندی زمان‌بر تبدیل شده و دسترسی به تالار اول نیز دشوار است، بسیاری از تولیدکنندگان ناچار شده‌اند ارز مورد نیاز خود را از تالار دوم تأمین کنند؛ مسیری که هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد.

بر این اساس؛ صنعت خودرو ایران طی سال‌های اخیر با چالش‌های متعددی از جمله تحریم‌های خارجی، نوسانات شدید نرخ ارز، قیمت‌گذاری دستوری و محدودیت‌های وارداتی مواجه بوده است. وابستگی بخشی از زنجیره تأمین خودرو و قطعه‌سازی به واردات مواد اولیه و قطعات خاص، باعث شده هر اختلال در تخصیص ارز، به‌سرعت بر تولید و عرضه خودرو اثر بگذارد.

در سال گذشته، تأخیر در تخصیص ارز و تغییر مسیرهای تأمین آن، به کاهش تیراژ تولید برخی خودروسازان و افزایش شکاف میان قیمت کارخانه و بازار آزاد منجر شد. کارشناسان هشدار می‌دهند در صورت تداوم محدودیت‌های ارزی، فشار بر تولید داخلی افزایش یافته و پیامدهای آن در قالب رشد قیمت و کاهش دسترسی مصرف‌کنندگان به خودرو نمایان خواهد شد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

احیای صنعت خودرو در گرو ثبات سیاسی و تزریق نقدینگی
کیفیت قطعه با تولید سنتی ارتقا نمی‌یابد؛ زنجیره خودرو نیازمند فناوری‌های نوین است
در منطق خودرو سازی ایران ، زنجیره تامین ته خط اولویت مالی قرار دارد!
تولید قطعه زیر سایه خاموشی و بحران ارز؛ هشدار درباره توقف زنجیره تامین خودرو
تصویر منفی از خودروهای داخلی بیش از آنکه فنی باشد، حاصل تبلیغات و ضعف خدمات پس از فروش است
هشدار درباره آینده صنعت خودرو؛ «تغییر مداوم قوانین، تولید را به حاشیه و سرمایه را به سمت واردات برده است»
نخستین جلسه کمیته کیفیت و استانداردسازی برگزار شد؛ مهندس علی‌نژاد سکاندار کمیته شد
فناوری نانو در خدمت قطعه‌سازان؛ راهکاری برای کاهش هزینه تولید و ارتقای کیفیت محصولات
برگزاری نخستین جلسه کمیته ارز و گمرک در دوره جدید؛ مهندس جلالی رئیس کمیته شد
درخواست بازنگری فوری قیمت قطعات در پی افزایش هزینه‌های تولید
سرمایه‌گذاری، نقدینگی، فناوری و نیروی انسانی؛ چهار بحران همزمان صنعت خودرو
«کیفیت در پرداخت» حلقه مفقوده صنعت خودرو است؛ بی‌نظمی مطالبات، کیفیت قطعات را تهدید می‌کند
صنعت خودرو از شوک جنگ عبور می‌کند؟ تولید هنوز ۳۰ درصد پایین‌تر از سال گذشته است
کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار؛ آیا تب سوداگری در بازار خودرو فروکش کرده است؟
بازار قطعه‌سازی رقابتی است/ ۱۸۰۰ قطعه‌ساز فعال و رقیب در کشور داریم
ارز برای تولید نمی دهند اما خودرو وارد می کنند!
نماینده مجلس: قیمت‌گذاری دستوری خودرو زمینه‌ساز رانت است
آزادسازی قیمت خودرو شرط لازم برای نجات صنعت است، اما کافی نیست
ادامه حیات خودروسازی کشور در گرو خصوصی‌سازی است / دولت نباید برای بنگاه‌های خصوصی مدیر تعیین کند
بحران لجستیک؛ مهم‌ترین چالش امروز صنعت قطعه
مطالبات هزار میلیاردی، هزینه‌های جنگ و افت تولید؛ زنجیره تأمین خودرو زیر فشار بی‌سابقه
شکاف ۵۰۰ همتی بازار و کارخانه؛ پول دلالان می‌رسد، پول قطعه‌سازان نه