معوقات سازه گستر از سال ۹۸ پرداخت نشده/ بدقولی شرکت همزمان با توقف تولید برلیانس
کد خبر : ۲۱۰۷ | تاریخ انتشار : ۱۰-۱۲-۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱ | مدت مطالعه: |

مدیرعامل شرکت صندلی سازی اسفنج قالبی ایران می گوید: عدم پرداخت مطالبات قدیمی ازسوی سازه گستر سایپا درحالیست که از مسیرهای مختلف برای پیگیری آن اقدام کرده ایم.
محسن غفاری منفرد مدیرعامل شرکت صندلی سازی اسفنج قالبی ایران در گفت وگو با خبر قطعه می گوید: شرکت ما چند سال پیش قراردادی را با شرکت سازه گستر سایپا برای ساخت قالب های صندلی مخصوص خودرو برلیانس تولید کرد اما پس از توقف خط تولید این خودرو جدا از اینکه محصولات ما تبدیل به ضایعات شد، هیچگونه پرداختی از سال ۹۸ از طرف این شرکت انجام نگرفت.
او ادامه داد: این عدم پرداخت ازسوی سازه گستر سایپا درحالیست که از مسیرهای مختلف برای پیگیری مطالباتمان اقدام کرده ایم.
مدیرعامل شرکت صندلی سازی اسفنج قالبی ایران با بیان اینکه مطالبات ۱۲۰ روزه از شرکت های سازه گستر ، ساپکو و… دریافت شده است اعلام کرد: برای بحث تعدیل های قیمتی هنوز هیچگونه اقدامی از سوی شرکت ها صورت نگرفته است.